ΑΘΗΝΑ
12:20
|
04.07.2024
Ρουμανία-Ολλανδία και Αυστρία-Τουρκία τα δύο τελευταία ζευγάρια της φάσης των 16.
Πορτογαλία και Γαλλία παρέμειναν «ζωντανές» στη διεκδίκηση του τίτλου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις δύο τελευταίες ομάδες θα συμπληρώσουν σήμερα το βράδυ την τελική οκτάδα για την προημιτελική φάση του Euro 2024, θα αναδείξουν οι αποψινοί αγώνες στα γήπεδα της Γερμανίας.

Χθες το βράδυ, η Σλοβενία κατάφερε να κρατήσει μακριά από το τέρμα της για 120 λεπτά τους Πορτογάλους του Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά έχασε τελικά με 3-0 στα πέναλτι, ενώ η Γαλλία παραμένοντας σταθερή στην αμυντική της γραμμή και με ξεσπάσματα αντεπιθέσεων, πέρασε στα προημιτελικά με αυτογκόλ των Βέλγων.

Με την Ελβετία, τη Γερμανία, την Αγγλία και την Ισπανία να έχουν επίσης προκριθεί στους οκτώ, από τους αποψινούς αγώνες της φάσης των «16» θα προκύψουν και οι δύο τελευταίες ομάδες που θα παραμείνουν ζωντανές την διεκδίκηση του τίτλου.

Στις 19:00, στην Allianz Arena του Μονάχου η Ρουμανία που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στη φάση των ομίλων τερματίζοντας πρώτη στον όμιλό της θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία που δεν τα πήγε και τόσο καλά στην προηγούμενη φάση, αλλά παραμένει αξιόμαχος αντίπαλος.

Στις 22:00 στη Red Bull Arena της Λειψίας, η Αυστρία, που κατετάγη πρώτη στον 4ο όμιλο, θα παλέψει για την πρόκριση με την Τουρκία που θέλει διακαώς να γυρίσει στα «μεγάλα σαλόνια» της Ευρώπης, ποντάροντας στον ενθουσιασμό των παιχτών της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προολυμπιακό Τουρνουά: Πρεμιέρα με νίκη για την Εθνική και 32 πόντους από τον Αντετοκούνμπο

Euro2024: Ολλανδία και Τουρκία συμπλήρωσαν την οκτάδα των προημιτελικών

Προολυμπιακό Τουρνουά: Στον Πειραιά αρχίζει το «ταξίδι» της εθνικής για το Παρίσι

Νότια Αφρική: Δολοφόνησαν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του ύψους Ζακ Φρίταγκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα