ΑΘΗΝΑ
09:55
|
04.07.2024
Το θύμα φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο εντοπίστηκαν τουλάχιστον οκτώ κάλυκες. Στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άνδρας 54 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στη συμβολή της 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό. Το θύμα φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τουλάχιστον οκτώ κάλυκες εντοπίστηκαν στο σημείο.

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 08:20 στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος δράστης, που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, άνοιξε πυρ εναντίον του αυτοκίνητου στο οποίο επέβαινε ο 54χρονος τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Το θύμα δεν είχε ποινικό μητρώο.

Στη δημοσιότητα έχει δοθεί ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης. Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε από κάμερα στην περιοχή, ακούγονται αρχικά 16 πυροβολισμοί, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα ακούγονται ακόμη 4 πυροβολισμοί.

Μηχανικός το θύμα-Έκανε δουλειές στη Μύκονο

Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών, τοπογράφος μηχανικός στο επάγγελμα, ενώ η εταιρεία στην οποία εργαζόταν και ο ίδιος είχε πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες στη Μύκονο. Ο ίδιος φέρεται να είχε καταγγέλλει δεχτεί επιθέσεις κατά το παρελθόν στη Μύκονο και ξυλοδαρμό από αγνώστους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν εταιρικό με αποτέλεσμα να εξετάζεται το σενάριο εάν στόχος ήταν ο ίδιος ο 54χρονος ή αν επρόκειτο για λάθος του εκτελεστή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισό

Τέλος στη φιλοπαλαιστινιακή κατάληψη του Πανεπιστημίου του Τορόντο

Εργατικό ατύχημα με τρεις τραυματίες στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος

Πέθανε ο Αβραάμ (Μάκης) Λεσπέρογλου-Ο συνήθης ύποπτος της δεκαετίας του ’80

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα