ΑΘΗΝΑ
01:01
|
05.07.2024
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχε προβλήματα με ναρκωτικά, ενώ πριν τον θάνατό του, κάποιοι τον είδαν να μιλάει με έναν «μυστηριώδη άνδρα».
Ζακ Φρίταγκ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρός με τραύματα από σφαίρες βρέθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του ύψους, Ζακ Φρίταγκ, σε χωράφι στη Νότια Αφρική, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του.

Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του, ο Φρίταγκ επισκέφθηκε τη μητέρα του και μετά εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε προβλήματα με ναρκωτικά, ενώ πριν τον θάνατό του, κάποιοι τον είδαν να μιλάει με έναν «μυστηριώδη άνδρα».

Ο Φρίταγκ το 2003 είχε γράψει ιστορία στο Παρίσι, καθώς μπήκε σε ένα κλειστό γκρουπ 10 αθλητών στην ιστορία του στίβου, που είχαν αναδειχθεί παγκόσμιοι πρωταθλητές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (παίδων, εφήβων, ανδρών ) μαζί με τους Γιουσέιν Μπολτ, Γιέλενα Ισινμπάγιεβα, Βάλερι Ανταμς, Βερόνικα Κάμπελ, Κίρανι Τζέιμς, Γιάνα Πίτμαν, Ντάνι Σάμουελς, Ντέιβιντ Στορλ και Φέιθ Κιπιέγκον.

Η σορός του βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (2/7) φέροντας πολλαπλά τραύματα από σφαίρες, δίπλα στο νεκροταφείο Zandfontein στην Pretoria West.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νότιας Αφρικής, ταξίαρχος Brenda Muridili, επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας πυροβολήθηκε πολλές φορές, επομένως αντιμετωπίζει την υπόθεση ως δολοφονία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε παλιό οινοποιείο στον Ταύρο

Εκλογές στη Βρετανία: Στο 67% η συμμετοχή-Προς ιστορική νίκη οδεύουν οι Εργατικοί

Γερμανία: Άλλαξε ονομασία πόλης για τα μάτια της Τέιλορ Σουίφτ

Κέρκυρα: Ξήλωσαν τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες μετά από καταγγελίες στο MyCoast

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα