ΑΘΗΝΑ
17:47
|
04.07.2024
Ακριβώς πριν το επεισόδιο, η κυρία Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο, αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Άναψαν τα αίματα» στη σημερινή συνεδρίαση της διαρκής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή, όπου σημειώθηκε σφοδρή διαμάχη μεταξύ της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσης για την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την ώρα που τον λόγο είχε η Κεφαλογιάννη, ακούστηκε από την πλευρά της βουλευτή της Νέας Αριστεράς η φράση «άει στο διάολο».

«Τι είπατε; Τι είπατε; Θέλετε να το επαναλάβετε; Έτσι έχετε μάθει να μιλάτε στο Κοινοβούλιο; Το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; Εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας», φώναξε, εμφανώς αναστατωμένη η υπουργός Τουρισμού.

Ακριβώς πριν το επεισόδιο, η κα Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο, αλλά και την υπουργό ότι καταπατούν τις διαδικασίες, σχολιάζοντας πως: «Περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι να μας απαντήσει συνολικά».

Ο πρόεδρος της επιτροπής εξήγησε ότι η υπουργός έχει αυτή την δυνατότητα, με την βουλευτή της Νέας Αριστεράς να να αντιτίθεται, λέγοντας «από πότε και δεν το ξέρω; Τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή».

Τότε, η κα Κεφαλογιάννη, πήρε τον λόγο σχολιάζοντας, «επειδή η κυρία Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας», με αποτέλεσμα να προκύψει το σχόλιο που ακούστηκε από τη μεριά της κα Φωτίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκλογές στη Βρετανία: Μεγάλη η προσέλευση στις κάλπες- Τα ξημερώματα το πρώτο exit poll

Καταιγισμός ρουκετών και drone κατά του Ισραήλ, μετά τη δολοφονία διοικητή της Χεζμπολάχ

Μητσοτάκης: Κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας

Ουκρανία: Αναγκαστική αποχώρηση των στρατευμάτων από το Τσάσιβ Γιαρ στο Ντονιέτσκ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα