ΑΘΗΝΑ
00:49
|
05.07.2024
Ο 13χρονος κρατείται και κατηγορείται για πράξεις του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με θύμα ανήλικο κάτω των 10 ετών.
Βιασμός ανηλίκου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολλά τα φαινόμενα βιασμών, κυρίως παιδιών, που βγαίνουν σχεδόν καθημερινά στη δημοσιότητα. Στα Διαβατά Θεσσαλονίκης συνελήφθη ένας 13χρονος για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος 8χρονου.

Το θύμα είναι ένα 8χρονο αγοράκι Ρομ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Τhesstoday.gr το 8χρονο φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο, επίσης Ρομ, σε περιοχή των Διαβατών και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Είχε προηγηθεί καταγγελία από τον παππού του θύματος στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκε. Ο 13χρονος κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με τη δικογραφία να τού καταλογίζει τις πράξεις του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με θύμα ανήλικο κάτω των 10 ετών. Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθησαν και οι γονείς του.

Την ίδια ώρα, το 9χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να συνταχθεί η ιατροδικαστική έκθεση.

Το Α.Τ. Ωραιοκάστρου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 13χρονου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά σε παλιό οινοποιείο στον Ταύρο

Εκλογές στη Βρετανία: Στο 67% η συμμετοχή-Προς ιστορική νίκη οδεύουν οι Εργατικοί

Γερμανία: Άλλαξε ονομασία πόλης για τα μάτια της Τέιλορ Σουίφτ

Κέρκυρα: Ξήλωσαν τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες μετά από καταγγελίες στο MyCoast

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα