ΑΘΗΝΑ
08:31
|
06.07.2024
Τον Λευτέρη Αυγενάκη «καίει» και η ΕΛ.ΑΣ, καθώς δεν μάσησε ούτε στους αστυνομικούς, τους απώθησε, τους είπε «πηγαίνετε από εδώ πέρα, εγώ είμαι υπουργός».
Λευτέρης Αυγενάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κι αν ο κ. Αυγενάκης αποτελεί πλέον παρελθόν από την ΚΟ της ΝΔ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε για την βιαιοπραγία του σε βάρος υπαλλήλου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο ίδιος δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επικαλέστηκε τη βουλευτική του ασυλία μετά το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα παραδώσει την έδρα του και θα παραμείνει στο Κοινοβούλιο ως ανεξάρτητος.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ο 22χρονος υπάλληλος εταιρείας στο αεροδρόμιο της Αθήνας, σε βάρος του οποίου ο πρώην υπουργός προκάλεσε βίαιο επεισόδιο, την περασμένη Παρασκευή, υπέβαλλε μήνυση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη τα αδικήματα της εξύβρισης και της απειλής.

Σημειώνεται, ότι και τα δύο διώκονται κατ’ έγκληση, απαιτείται δηλαδή μήνυση από τον παθόντα.

Τον Λευτέρη Αυγενάκη «καίει» και η ΕΛ.ΑΣ μετά την Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο, και για το περιστατικό με τον υπάλληλο στο Ελ. Βενιζέλος και για το σόου που ακολούθησε, καθώς δεν μάσησε ούτε στους αστυνομικούς, τους απώθησε, τους είπε «πηγαίνετε από εδώ πέρα, εγώ είμαι υπουργός».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Πεζεσκιάν κερδίζει τον ιρανικό προεδρικό αγώνα – εκλογικό σώμα

Λυδία Λίθος για την Αριστερά ο Πόλεμος και η Ειρήνη

Βρετανία: Ποια η σύνθεση της νέας κυβέρνησης του Στάρμερ

Χειμάρρα: Στις 4 Αυγούστου εκλογές μετά την καθαίρεση Μπελέρη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα