ΑΘΗΝΑ
19:37
|
05.07.2024
Είμαι περισσότερο από σίγουρος ότι αυτό το φθινόπωρο θα τελειώσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση, δήλωσε ο Άπτι Αλαουντίνοφ.
Αναπληρωτής Αρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας από τον Απρίλιο του 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την πρόβλεψή του ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία φθα ολοκληρωθούν μέσα στο 2024, εξέφρασε ο στρατιωτικός διοικητής τoύ ρωσικού σώματος καταδρομέων «Άχματ», υποστράτηγος Άπτι Αλαουντίνοφ, προβλέποντας ότι το ζεύγος Ζελένσκι θα διαφύγει στο εξωτερικό, μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ.

«Είμαι περισσότερο από σίγουρος ότι θα ολοκληρώσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση αυτό το φθινόπωρο. Και οι Ουκρανοί το γνωρίζουν αυτό», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της Κύριας Στρατιωτικής Πολιτικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου και διοικητής των ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας «Άχματ».

Ο Αλαουντίνοφ ανέφερε ότι η επιχειρησιακή κατάσταση βρίσκεται πλέον υπό τον πλήρη έλεγχο του ρωσικού στρατού, κάνοντας λόγο για αποφασιστικές μάχες για τις δυνάμεις της Ρωσίας εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) το επόμενο διάστημα και εκτίμησε ότι το καθεστώς Ζελένσκι θα εγκαταλείψει σύντομα την Ουκρανία.

Όπως είπε, το Κίεβο γνωρίζει ήδη ότι ο πόλεμος φτάνει στο τέλος του και αναφέρθηκε ειρωνικά στη σύζυγο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ολένα, η οποία -κατά τα λεγόμενά του- αγόρασε ένα πολυτελές αυτοκίνητο με χρήματα, που «κέρδισε» από τον πόλεμο, αλλά αυτό «δεν θα βοηθήσει σε καμία περίπτωση το προεδρικό ζεύγος να διαφύγει», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Η πληροφορία για την αγορά από την πρώτη κυρία της Ουκρανίας, μιας Bugatti Tourbillon, αξίας 4,5 εκατομμύρια ευρώ, διακινείται ως είδηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς προς το παρόν να  μπορεί με κανέναν τρόπο να επαληθευτεί.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Disiecta Membra #20: Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις

ΥΠΕΞ: Καινοφανής πρακτική η έκπτωση του Φρέντι Μπελέρη

Οργή Μπορέλ για την επίσκεψη Όρμπαν στη Μόσχα

Φον ντερ Λάιεν: Απάντηση μετά από 2 μήνες στην επιστολή Μητσοτάκη για την ακρίβεια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα