ΑΘΗΝΑ
14:37
|
07.07.2024
Η δύναμη των Swifties, κατάφερε να αλλάξει το όνομα της γερμανικής πόλης Γκελζενκίρχεν μόνο και μόνο για τη διάσημη τραγουδίστρια.
Η Γερμανία τιμά την Τέιλορ Σουίφτ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Και η φρενίτιδα για την Τέιλορ Σουίφτ όχι μόνο δε λέει να κοπάσει, αλλά οι φανς της διάσημης τραγουδίστριας, φαίνεται να την ικανοποιούν σε κάθε της βήμα!

Οι Swifties, όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, πρόκειται να καταλάβουν τη γερμανική πόλη, παλαιότερα γνωστή ως Γκελζενκίρχεν, όπου η Αμερικανίδα σούπερ σταρ πρόκειται να δώσει τρεις συναυλίες στο πλαίσιο της περιοδείας Eras, αργότερα αυτόν τον μήνα.

Προς τιμήν της τραγουδίστριας, η πόλη μετονομάστηκε σε «Swiftkirchen» τουλάχιστον προσωρινά, για να υποδεχθεί τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές που αναμένεται να έρθουν για τα σόου της στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Μια κίτρινη πινακίδα της πόλης με το νέο όνομα, που μεταφράζεται χονδρικά σε Εκκλησία της Σουίφτ, αποκαλύφθηκε την Τρίτη από τη θαυμάστριά της, Aleshanee Westhoff, που πρότεινε το όνομα στη δήμαρχο της πόλης πριν από μερικές εβδομάδες. Η δήμαρχος Karin Welge ευχαρίστησε την έφηβη για την «υπέροχη ιδέα» της σε μια επιστολή που αποδέχεται την πρόταση.

Η πινακίδα περιλαμβάνει ένα ροζ πορτρέτο της τραγουδίστριας και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αρκετές ακόμη πινακίδες «σε πολυσύχναστες τοποθεσίες στο Γκελζενκίρχεν» θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες, δήλωσε στο dpa ο εκπρόσωπος της πόλης Μάρκους Σβάρτμαν.

Μία από τις φτωχότερες πόλεις της Γερμανίας, το Γκελζενκίρχεν υπήρξε πόλη εξόρυξης άνθρακα που δεν ανάκαμψε ποτέ από την παρακμή της κύριας βιομηχανίας της. Η πόλη είναι γνωστή για την ομάδα ποδοσφαίρου της και ένα τεράστιο στάδιο που προσελκύει περιστασιακά διεθνείς αστέρες όπως η Σουίφτ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

14 νεκροί στο Νεπάλ, καθώς οι μουσώνες προκαλούν πλημμύρες στη Νότια Ασία

Θερινές εκπτώσεις από αύριο, Δευτέρα 8 Ιουλίου

Έξι νέοι σταθμοί στη γραμμή 4 του Μετρό

Ουκρανία: Δολοφονίες Ρώσων αιχμαλώτων με εμπλοκή και Έλληνα μισθοφόρου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα