ΑΘΗΝΑ
11:25
|
08.07.2024
65χρονος ελαιοχρωματιστής έπεσε από σκαλωσιά 4 μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Ο 65χρονος ήταν συνταξιούχος, αλλά αναγκαζόταν να δουλέψει για να συμπληρώσει το εισόδημά του
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας 65χρονος ελαιοχρωματιστής, είναι το τελευταίο θύμα που προστίθεται στην ατέλειωτη λίστα των ανθρώπων που δεν γυρίζουν από το μεροκάματο καθώς τα εργατικά δυστυχήματα-εγκλήματα δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 65χρονος που εκτελούσε εξωτερικές εργασίες ελαιοχρωματισμού σε σπίτι στη Μελιγού του δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην Αρκαδία, έπεσε από σκαλωσιά ύψους 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν, εξέδωσε ανακοίνωση το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων.

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αντεργατικής πολιτικής που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Παναρκαδικό Συνδικάτο Τεχνεργατών Οικοδόμων επισημαίνοντας ότι ο άτυχος 65χρονος ήταν συνταξιούχος και αναγκάζονταν να δουλεύει, «γιατί η σύνταξη δεν φτάνει να βγει ο μήνας».

«Τα μέτρα ασφάλειας στην εργασία δεν τηρούνται και παίζεται η ζωή μας κορώνα γράμματα καθημερινά. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα κάθε 3 μέρες στη χώρα!» καταγγέλλει το Συνδικάτο ζητώντας να διερευνηθούν τα αίτια του δυστυχήματος, αλλά και να στελεχωθεί η επιθεώρηση εργασίας με ικανό προσωπικό για να μπορεί να προχωρά στους απαραίτητους ελέγχους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αστυνομική έφοδος στην κατάληψη του κυλικείου της Ιατρικής του ΑΠΘ

Περισσότεροι από 10.000 Παλαιστίνιοι θαμμένοι κάτω από τα ερείπια στη Λωρίδα της Γάζας

Τριζόνια «πλημμύρισαν» τα Τρίκαλα και τον κάμπο

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα