ΑΘΗΝΑ
08:34
|
08.07.2024
Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας.
Τέλος στην αγωνία και των τελευταίων υποψηφίων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων αναμένεται να ανακοινωθούν, σήμερα Παρασκευή, δίνοντας τέλος στην αγωνία και των τελευταίων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, πρόκειται να ανακοινωθούν και οι βαθμοί επίδοσης των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ και τις Στρατιωτικές Σχολές στα αγωνίσματα.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία που έλαβαν σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας, results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους για τα ειδικά μαθήματα και τις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα) με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στο gov.gr.

Στη συνέχεια, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι στον υπολογισμό των μορίων τους, μπορούν να χρησιμοποιούν την ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας, όπου, εισάγοντας τους γραπτούς βαθμούς τους, μπορούν να δουν αυτόματα τα μόριά τους για κάθε Τμήμα/Σχολή του Πεδίου ή του Τομέα που ανήκουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένοχη δηλώνει η Boeing για εγκληματική απάτη και… γλιτώνει

Υπόθεση Μάτι: Ξεκινά η εκδίκαση στο Εφετείο

Θερινές εκπτώσεις από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω ισχυρών ανέμων για σήμερα Δευτέρα 8 Ιουλίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα