ΑΘΗΝΑ
20:42
|
08.07.2024
Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δώδεκα άτομα, ηλικίας από 17 έως 23 ετών, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, μετά από αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από κλαμπ στον Λαγανά Ζακύνθου, κατά την οποία δύο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε κατάστημα στην περιοχή του Λαγανά, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ δεκατεσσάρων νεαρών ατόμων, διαχωρισμένων σε έξι και οκτώ άτομα, αντίστοιχα, που εξελίχθηκε σε συμπλοκή, έξω στο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ένας 20χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερα άτομα, ηλικίας 17 έως 21 ετών, ενώ ένα ακόμη άτομο, ηλικίας 20 ετών, τραυματίστηκε από γροθιές και λακτίσματα.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της συμπλοκής, ενώ, επιπλέον, κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε συνδυασμό με το νόμο περί όπλων και επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και εννέα κινητά τηλέφωνα από τους εμπλεκόμενους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έρευνα Lancet: Ο πραγματικός αριθμός των νεκρών στη Γάζα είναι αρκετά μεγαλύτερος

Επιστήμονες: Προσοχή στις τροφικές δηλητηριάσεις λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Τέξας: Δύο νεκροί από τον τυφώνα Beryl-Μετακινείται στις κεντρικές πολιτείες των ΗΠΑ

Μύκονος: Διάσωση ναυαγού στη Ρήνεια (video)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα