ΑΘΗΝΑ
19:24
|
28.09.2024
Η Ισπανία, κατά πολλούς η καλύτερη ομάδα του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει στις 10 το βράδυ την παρούσα σταθερά σε ημιτελικούς Γαλλία.
Το έτερο ζευγάρι των υποψηφίων για τον τελικό, Ολλανδία και Αγγλία, διασταυρώνει τα ξίφη του αύριο Τετάρτη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες το τουρνουά να βρίσκονται δύο μόλις βήματα μακριά από το πολυπόθητο τρόπαιο, διεξάγεται σήμερα ο πρώτος ημιτελικός του euro 2024.

Η Ισπανία του Λουίς ντε λα Φουέντε, κατά πολλούς η καλύτερη έως τώρα ομάδα της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει στις 10 το βράδυ στην Allianz Arena του Μονάχου, τη Γαλλία που παρά την φτωχή σοδειά της σε γκολ (μόλις ένα γκολ κι αυτό από πέναλτι) στους προηγούμενους αγώνες παραμένει μια ομάδα έμπειρη σε ημιτελικούς.

Η Ισπανία έβαλε «φωτιά» στο euro 2024, κερδίζοντας και τα πέντε παιχνίδια ενώ σημείωσε 11 γκολ και απέχει μόλις μία νίκη από τον τελικό. Ωστόσο, για να φτάσει εκεί θα χρειαστεί να περάσει από μια γαλλική ομάδα, η οποία, ενώ δεν εντυπωσίασε έως τώρα, διαθέτει εμπειρία σε μεγάλα τουρνουά και είναι αξιοσημείωτο ότι, μετά την ήττα στον προημιτελικό από την ενδεχόμενη πρωταθλήτρια Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, έχει περάσει στον τελικό σε κάθε μεγάλη διοργάνωση εκτός του Euro 2020.

Ο Ντε λα Φουέντε, από το τιμόνι της Ισπανίας, που έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ σε όλη τη διοργάνωση,  υποσχέθηκε, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ένα αγωνιστικό σχέδιο που θα δώσει ένα υπέροχο θέαμα αν εκτελεστεί σωστά προδιαγράφοντας έναν αγώνα που θα συναρπάσει τους φιλάθλους.

Ωστόσο οι Ρόχας θα κατέβουν στο γήπεδο με πολλές απουσίες. Ο Ντάνι Καρβαχάλ αποβλήθηκε στο φινάλε της παράτασης του προημιτελικού με τη Γερμανία, ο Ρόμπιν Λε Νορμάν συμπλήρωσε κάρτες και ο Πέδρι χτύπησε στο γόνατο μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Κρόος και θα επιστρέψει τη νέα σεζόν.

Το έτερο ζευγάρι των υποψηφίων για τον τελικό, Ολλανδία και Αγγλία, διασταυρώνει τα ξίφη του αύριο Τετάρτη στις 10 το βράδυ στο Ντόρτμουντ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα