ΑΘΗΝΑ
01:44
|
08.09.2024
Η γυναίκα φέρεται να απειλούσε, ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή όπου σήμερα ξέσπασε η μεγάλη φωτιά.
Φωτιά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά την απειλητική φωτιά στην Πάτρα και την έκτακτη σύσκεψη για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του Νοσοκομείου. Στόχος είναι να δοθεί χρόνος ώστε να επιδιορθωθούν ζημιές σε υποδομές του κτηρίου. Ειδικότερα, η φωτιά έφτασε στην αυλή του νοσοκομείου αλλά οι καπνοί εισχώρησαν ακόμα και εντός του νοσοκομείου.

Προσαγωγή γυναίκας-Φέρεται ότι απειλούσε να κάψει το Γηροκομείο

Στην προσαγωγή μιας γυναίκας 40-45 ετών προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης (9/7) αστυνομικοί της ΟΠΚΕ στην Πάτρα, έπειτα από καταγγελία συγγενικού της προσώπου. Φέρεται πως απειλούσε χθες ότι θα κάψει το Κωνσταντοπούλειο και την περιοχή όπου σήμερα ξέσπασε η μεγάλη φωτιά.

Η γυναίκα μένει κοντά στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, σύμφωνα με το tempo24.news. Η ίδια βρίσκεται στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, οι αστυνομικοί είχαν από την πρώτη στιγμή τα χαρακτηριστικά της και την προσήγαγαν στην οδό Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ΕΡΤ ο παιδίατρος του νοσοκομείου Θανάσης Φίλιας:

«Η φωτιά έφτασε μέσα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου και μάλιστα δημιουργήθηκε μια εστία στον τρίτο όροφο, στο κτήριο μέσα. Προφανώς, από κάποιο κουκουνάρι που πετάχτηκε, επειδή η περιοχή είναι γεμάτη με πεύκα. Πετάχτηκε στην ταράτσα και έπιασε εκεί ένας χώρος, αλλά δεν επεκτάθηκε, έσβησε γρήγορα».

Άμεσα εκδόθηκε εντολή εκκένωσης, προκειμένου να απομακρυνθούν ασθενείς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό πράγμα που έγινε επιτυχώς.

Η ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ:

ΠΟΕΔΗΝ: Σώθηκε στο και πέντε το Καραμανδάνειο

«Σώθηκε στο και πέντε το Καραμανδάνειο παιδιατρικό νοσοκομείο» αναφέρει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ, σημειώνοντας πως, «οι συνάδελφοι, η διοίκηση ενήργησαν αστραπιαία πριν καν δοθεί εντολή εκκένωσης».

«Οφείλω όμως να πω και ένα μπράβο στους πυροσβέστες, στον επικεφαλής της πυροσβεστικής για τον συντονισμό. Άψογος. Σώθηκε το Παιδιατρικό νοσοκομείο. Και δεν έχουμε πολλά παιδιατρικά νοσοκομεία στη χώρα μας. Μόνο τέσσερα», τονίζεται.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Ρωσικό εμβόλιο κατά του καρκίνου πέρασε τις προκλινικές δοκιμές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα