ΑΘΗΝΑ
01:52
|
08.09.2024
Το λεωφορείο που κατευθυνόταν προς το Νέο Δελχί χτύπησε στο πίσω μέρος ενός βυτιοφόρου που μετέφερε γάλα.
19 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τουλάχιστον 18 επιβάτες ενός λεωφορείου, ανάμεσά τους ένα παιδί, σκοτώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στη βόρεια Ινδία, στο τελευταίο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στους πολυσύχναστους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

Η σύγκρουση σημειώθηκε στην πολιτεία Ουτάρ Πραντές, όταν το λεωφορείο που κατευθυνόταν προς την πρωτεύουσα, το Νέο Δελχί, χτύπησε στο πίσω μέρος ενός βυτιοφόρου που μετέφερε γάλα.

Η ένταση της σύγκρουσης εκσφενδόνισε τους πολλούς επιβάτες έξω από το όχημα, μετέδωσε το ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV, επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, κάνοντας λόγος για διασκορπισμένες σορούς, σπασμένα γυαλιά και συντρίμμια στο οδόστρωμα.

Εκτός από τους 18 νεκρούς, άλλοι 19 επιβάτες του λεωφορείου τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Ο επικεφαλής υπουργός του Ούταρ Πραντές χαρακτήρισε το ατύχημα «τραγικό» και διέταξε τους αξιωματούχους να διασφαλίσουν ότι οι τραυματίες λαμβάνουν την κατάλληλη φροντίδα, ενώ ο υφυπουργός της ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων ANI ότι θα διεξαχθεί έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και ανακοίνωσε κρατική αποζημίωση για τους συγγενείς ύψους 2.400 δολαρίων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα