ΑΘΗΝΑ
01:22
|
08.09.2024
Καταζητείται ως βασικός ύποπτος ένας νεαρός, μαύρος άνδρας που καταγράφηκε από κάμερες να αφήνει τις βαλίτσες στη γέφυρα Κλίφτον.
Από τον τόπο όπου εντοπίστηκαν οι βαλίτσες με τα λείψανα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτου που φέρεται πως άφησε στη γέφυρα του Μπρίστολ δύο βαλίτσες με ανθρώπινα οστά και αίμα έχουν εξαπολύσει οι βρετανικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών ΜΜΕ, αναζητείται από την αστυνομία ένας νεαρός μαύρος άνδρας που καταγράφηκε από κάμερες κλειστού κυκλώματος να αφήνει τις βαλίτσες κοντά στην κρεμαστή γέφυρα Κλίφτον που εκτείνεται στο φαράγγι Έιβον και τον ομώνυμο ποταμό συνδέοντας την περιοχή με το Μπρίστολ.

Ο άνδρας, που φορούσε μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ με το λογότυπο της Adidas, μαύρα ρούχα και λευκά αθλητικά παπούτσια, φαίνεται το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιουλίου, να άφησε την πρώτη βαλίτσα με τα ανθρώπινα λείψανα στη γέφυρα.

Φωτογραφία του υπόπτου

Στην ίδια περιοχή, οι αστυνομικοί που έφθασαν γρήγορα εντόπισαν και μία δεύτερη βαλίτσα με ανάλογο περιεχόμενο μερικά μέτρα πιο πέρα από την πρώτη.

Στις πρώτες έρευνες συμμετείχε ελικόπτερο της αστυνομίας και δυνάμεις της ακτοφυλακής.

Κλειστή η γέφυρα μέχρι νεοτέρας…

Όπως ανακοινώθηκε αργότερα, οι αρχές πήραν κατάθεση από έναν ταξιτζή που μετέφερε τον ύποπτο άνδρα στη γέφυρα και κατάσχεσαν το όχημά του.

Η γέφυρα, πάνω από το φαράγγι Έιβον θα παραμένει κλειστή μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας στην περιοχής. Πρόκειται για ένα από τα γνωστότερα αξιοθέατα του Μπρίστολ και κατασκευάστηκε το 1864 με βάση ένα σχέδιο του φημισμένου μηχανικού του 19ου αιώνα Ίζαμπαρντ Κίνγκντομ Μπρουνέλ.

Η γέφυρα, πάνω από το φαράγγι Έιβον

Οι αρχές έχουν ζητήσει από όσους τον εντοπίσουν να ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία και  να αποφύγουν κάθε επαφή μαζί του.

Προς το παρόν οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες δεν έχουν εξακριβώσει εάν τα λείψανα ανήκουν σε ένα άτομο ή περισσότερα.  Στην περιοχή ωστόσο, πριν τέσσερις μήνες, είχε χαθεί ο φοιτητής Πανεπιστημίου, Τζακ Ο Σάλιβαν, μετά από πάρτι σε σπίτι φίλων του στο Μπρίστολ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα