ΑΘΗΝΑ
21:09
|
16.09.2024
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του xanthipost.gr, στην περιοχή βρίσκεται και ο Ερυθρός Σταυρός της Ξάνθης για να συνδράμει σε περίπτωση που απειληθούν κατοικίες και επιχειρήσεις της…
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυμα από το 112 στάλθηκε απόψε σε κατοίκους περιχώρων και συνοικιών της Ξάνθης εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Κιμμέρια αργά το απόγευμα.

«Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους» έγραφε το μήνυμα, συμβουλεύοντας τους κατοίκους των περιοχών Πηγάδια, Νέο και Παλιό Ζυγό, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα ώστε να αποφύγουν την εισπνοή καπνού.

Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση της περιοχής Κιμμέρια όπου επιχείρησαν νωρίτερα, ως τη δύση του ήλιου, τρία αεροσκάφη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του xanthipost.gr, στην περιοχή βρίσκεται και ο Ερυθρός Σταυρός της Ξάνθης για να συνδράμει σε περίπτωση που απειληθούν κατοικίες και επιχειρήσεις της περιοχής.

Τα Κιμμέρια είναι κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και βρίσκονται 4 χιλιόμετρα ανατολικά της ομώνυμης πόλης και είναι κτισμένα στις πλαγιές μιας κοιλάδας την οποία διασχίζει ο χείμαρρος Κυδωνέας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

‘Ενα είναι το Φεστιβάλ (της ΚΝΕ)

Έκρηξη σε χημική βιομηχανία και πετρελαιαγωγό στο Τέξας

Κακοκαιρία Boris: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών στην Κεντρική Ευρώπη (upd)

Νέα φωταγώγηση του Ναού του Ποσειδώνα και συναυλία Ξαρχάκου στο Σούνιο (live streaming)

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα