ΑΘΗΝΑ
08:38
|
20.09.2024
Όσον αφορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3,4 εκατομμύρια εισιτήρια.
Ρεκόρ εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρεκόρ εισιτηρίων έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι, καθώς όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (11/7), έχουν πουληθεί 8,6 εκατομμύρια εισιτήρια, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το FRANCE 24, ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», Τόνι Εστανγκέ, ανέφερε: «Πρόκειται για το ρεκόρ των 8,3 εκατομμυρίων εισιτηρίων των Αγώνων της Ατλάντα το 1996, το οποίο έχουμε ήδη ξεπεράσει εδώ και αρκετό καιρό. […] Έχουμε 8,6 εκατομμύρια εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πάνω από ένα εκατομμύριο για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες».

Ακόμα, οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 προβλέπουν, ότι ο αριθμός αυτός θα ανέλθει σε 10 εκατομμύρια. Η σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου θα αρχίσει στις 26 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Αυγούστου.

Όσον αφορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα γίνουν στη γαλλική πρωτεύουσα από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 3,4 εκατομμύρια εισιτήρια.

«Τα καλά νέα είναι ότι σε αυτή την τελική ευθεία διαθέτουμε έναν αριθμό εισιτηρίων για πολλά αθλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνι Εστανγκέ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές πραγματικά καλές επιλογές σε διαφορετικές τιμές τόσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες όσο και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τις τελετές έναρξης και λήξης. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε ήδη ξεπεράσει το ρεκόρ, αλλά μπορούμε ακόμη να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία

Βόλος: Ξεκινάει η δίκη για τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Μάγγου

Ξανά στα δικαστήρια το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα