ΑΘΗΝΑ
08:32
|
29.09.2024
Λόγω προβλημάτων στη λειτουργία του εξοπλισμού της Google, υπάρχει σημαντική υπερφόρτωση στην υπάρχουσα υποδομή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο μεγαλύτερος πάροχος ψηφιακών υπηρεσιών της Ρωσίας, η Rostelecom, προειδοποίησε σήμερα πως υπάρχουν προβλήματα με την πρόσβαση των Ρώσων πολιτών στη υπηρεσία Youtube, μιας και η Google αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα.

«Η Rostelecom ενημερώνει για την ύπαρξη τεχνικών προβλημάτων στον εξοπλισμό ιδιοκτησίας της Google που χρησιμοποιείται στην υποδομή δικτύου του παρόχου και στα peer-to-peer σημεία σύνδεσης. Αυτός ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται για την προσωρινή αποθήκευση (caching) και την επιτάχυνση της φόρτωσης περιεχομένου των υπηρεσιών της Google, κυρίως της πλατφόρμας βίντεο YouTube», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Λόγω προβλημάτων στη λειτουργία του εξοπλισμού της Google και της αδυναμίας επέκτασής του εν μέσω αυξημένης κίνησης, υπάρχει σημαντική υπερφόρτωση στην υπάρχουσα υποδομή, ιδιαίτερα στην εναλλαγή κίνησης μεταξύ παρόχων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα φόρτωσης και την ποιότητα αναπαραγωγής βίντεο στο YouTube για τους συνδρομητές όλων των ρωσικών τηλεπικοινωνιακών παρόχων, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Η πλατφόρμα βίντεο YouTube ανήκει στην Google και έχει αφαιρέσει την επιλογή συνδρομής Premium για οποιονδήποτε ζει στη Ρωσία τον Μάρτιο του 2022. Μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, η υπηρεσία-κολοσσός ανέστειλε τη δυνατότητα κερδοφορίας για τους δημιουργούς περιεχομένου από τη Ρωσία, ενώ η Google απενεργοποίησε τις στοχευμένες διαφημίσεις για τους κατοίκους της Ρωσίας από τη μηχανή αναζήτησης και την πλατφόρμα βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός βομβαρδισμός ξεκλήρισε οικογένεια στον Λίβανο-Αυξάνεται η δημοτικότητα του Νετανιάχου

Δημοσκόπηση θέλει τη δημοτικότητα του Νετανιάχου να αυξάνεται στο Ισραήλ, που συνεχίζει να χτυπά τον Λίβανο, ξεκληρίζοντας μια οικογένεια σε ένα από τα χτυπήματά του.
ΣΥΝΑΦΗ

Από τη Γάζα στον Λίβανο και από τον Λίβανο στο Ιράν

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Αποχώρηση της Apple από τις διαπραγματεύσεις για επένδυση στην OpenAI

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα