ΑΘΗΝΑ
01:24
|
08.09.2024
Σύμφωνα με την καταγγελία το νοσοκομείο είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από τα μεσάνυχτα. Αναβάλλονται χειρουργεία και ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ.
Νοσοκομείο Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω βλάβης έχει μείνει από τα ξημερώματα της Παρασκευής το νοσοκομείο «Γεννηματάς» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, , όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Η βλάβη προκλήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε ότι «ειδοποιήθηκε το συνεργείο από την πρώτη στιγμή για να φτιάξει τη βλάβη, αλλά εδώ και 10 ώρες, από τη 1, δεν έχει γίνει τίποτα. Από τα μεσάνυκτα το νοσοκομείο ηλεκτροδοτείται με τη γεννήτρια. Η γεννήτρια είναι για λίγο και όχι για πολλές ώρες και πλήρη λειτουργία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις 11.00 το πρωί τελείωσε το πετρέλαιο της γεννήτριας και αναμένεται προμήθεια. «Τελείωσε το πετρέλαιο στη δεξαμενή. Επιτέλους η ΔΕΗ να φτιάξει τη βλάβη. Αναβάλλονται χειρουργεία και υπάρχει επικινδυνότητα σε πολλά τμήματα του νοσοκομείου. Από το πρωί δεν δουλεύει ο αξονικός τομογράφος και ασθενείς διακομίζονται στο ΑΧΕΠΑ», καταγγέλλει ο κ. Γιαννάκος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Ρωσικό εμβόλιο κατά του καρκίνου πέρασε τις προκλινικές δοκιμές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα