ΑΘΗΝΑ
01:45
|
08.09.2024
Ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Το χρονικό του εγκλήματος σύμφωνα με την Αστυνομία.
Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τραγική ήταν η κατάληξη της σχέσης ενός νεαρού εν διαστάσει ζευγαριού στην Αμφιλοχία. Ο 43χρονος σύζυγος τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα την 37χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης και αυτόχειρας είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας περίμενε την άτυχη γυναίκα να επιστρέψει στο σπίτι της. Τη στιγμή που εκείνη πάρκαρε το αυτοκίνητό της, πήδηξε από το μπαλκόνι του 1ου ορόφου στον «ουρανό» του οχήματος και άρχισε να την πυροβολεί, ενώ την συνέχεια έστρεψε την κάνη του όπλου στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Φωτό πηγή: e-maistros.gr

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες αρχικά ο δολοφόνος της 36χρονης μπήκε σε έξαλλη κατάσταση στο σπίτι τα ξημερώματα ενώ μέσα ήταν η 13χρονη κόρη τους. Άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα να κατέβει ο κουμπάρος τους από τον επάνω όροφο. Ο κουμπάρος προσπάθησε να τον ηρεμήσει καθώς τον είδε να είναι εκτός εαυτού. Ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς εκείνη τη στιγμή επέστρεφε το θύμα με το αυτοκίνητο.

Οι πυροβολισμοί αναστάτωσαν τη γειτονιά και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά. Δύο μέρες νωρίτερα, το θύμα φέρεται να είχε υποβάλει μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε καταφύγιο. Επίσης τον περασμένο Μάιο ο 43χρονος είχε συλληφθεί κατόπιν μηνύσεως της εν διαστάσει συζύγου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες. Τότε, είχε οδηγηθεί  στο αυτόφωρο όπου αθωώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το χρονικό του εγκλήματος:

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, ανευρέθησαν νεκροί στην περιοχή της Αμφιλοχίας 36χρονη γυναίκα και 43χρονος άνδρας, οι οποίοι έφεραν τραύμα από κυνηγετικό όπλο.

Όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο 43χρονος πυροβόλησε την 36χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία βρέθηκε νεκρή εντός οχήματος και κατόπιν αυτοκτόνησε λίγα μέτρα μακριά από το όχημα με το ίδιο όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του.

Επισημαίνεται ότι η 36χρονη την Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 είχε υποβάλλει μήνυση σε βάρος του 43χρονου για ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, που έλαβαν χώρα την 10 Ιουλίου 2024, πλην όμως δεν κατέστη δυνατή η σύλληψή του εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ η παθούσα δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, ούτε να της χορηγηθεί η εφαρμογή του «panic button».

Επίσης, στις 12 Μαΐου 2024, ο 43χρονος κατόπιν υποβολής μηνύσεως της 36χρονης είχε συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, ενώ υπέβαλε στη συνέχεια σε βάρος της 36χρονης μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και στη συνέχεια αθωώθηκαν κατά την εκδίκαση της υπόθεσης.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα