ΑΘΗΝΑ
01:55
|
08.09.2024
Δύο μήνες μετά χρησιμοποίησε το ίδιο όπλο για να σκοτώσει τη γυναίκα και να αυτοκτονήσει.
Ο δολοφόνος και αυτόχειρας, σύμφωνα με το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, είχε κάνει κόλαση τη ζωή της
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιστατικά κακοποίησης και απειλών που βίωνε η 36χρονη Αρετή από τον 43χρονο εν διαστάσει σύζυγό της -και τελικά δολοφόνο της- έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μετά την χθεσινή γυναικοκτονία, στην Αμφιλοχία.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας, σύμφωνα με το περιβάλλον της άτυχης γυναίκας, είχε κάνει κόλαση τη ζωή της, καθώς το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε μεθυσμένος και απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ένα από τα περιστατικά βίας εκτυλίχθηκε στην παραλία της Αμφιλοχίας, όπου εκεί χτύπησε βίαια την 36χρονη με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον γιο της και να του ζητήσει να πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, το ζευγάρι είχε χωρίσει αρκετό καιρό, κάτι που ο δράστης αρνούνταν να αποδεχθεί. «Την χτύπησε και την Τρίτη, ήταν πρησμένο το μάτι της. Πήγε στην Αστυνομία και εξαφανίστηκε ο κύριος» είπε η μητέρα της 36χρονης.

Όσο αφορά στο όπλο του φόνου, όπως έγινε γνωστό, τον περασμένο Μάιο, όταν το θύμα είχε κάνει  μήνυση στον 43χρονο για ενδοοικογενειακή βία, τού είχε αφαιρεθεί η καραμπίνα, την οποία κατείχε νόμιμα, αλλά μετά την αθώωση του του επεστράφη.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, «την 12 Μαΐου 2024, κατόπιν σχηματισμού δικογραφίας για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, από τις αρμόδιες Αρχές είχε αφαιρεθεί το όπλο από την κατοχή του δράστη, ωστόσο, ένεκα αθώωσης αυτού, με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, και όπως προβλέπεται στην κείμενη νομοθεσία, εφόσον δεν είχε γίνει χρήση του όπλου στο περιστατικό, μετά από 15 ημέρες του αποδόθηκε εκ νέου με σχετική αίτησή του».

Δύο μήνες μετά ο 43χρονος χρησιμοποίησε αυτό το όπλο για να σκοτώσει τη γυναίκα και να αυτοκτονήσει.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα