ΑΘΗΝΑ
01:39
|
08.09.2024
Ο πρώην πρόεδρος ευχαρίστησε «όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας χθες, καθώς μόνο ο Θεός εμπόδισε το αδιανόητο να συμβεί».
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην ανάρτησή του στο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης του, ο πρώην πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης «όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας χθες, καθώς μόνο ο Θεός εμπόδισε το αδιανόητο να συμβεί».

«ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία», είπε.

Ο Τραμπ είπε επίσης: «Η αγάπη μας πάει στα άλλα θύματα και τις οικογένειές τους» και είπε ότι προσεύχεται «για την ανάρρωση όσων τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που σκοτώθηκε τόσο φρικτά».

«Αυτή τη στιγμή, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να σταθούμε ενωμένοι, και να δείξουμε τον Αληθινό μας Χαρακτήρα ως Αμερικανοί, παραμένοντας Δυνατοί και Αποφασισμένοι και μην επιτρέποντας στο Κακό να κερδίσει», πρόσθεσε.

Μελάνια Τραμπ: «Τέρας» ο άνθρωπος που πυροβόλησε τον σύζυγό της

Η Μελάνια Τραμπ χαρακτήρισε «τέρας» τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον σύζυγό της Ντόναλντ κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσιλβάνια.

«Ένα τέρας (…) προσπάθησε να σβήσει το πάθος του Ντόναλντ, το γέλιο του, την εφευρετικότητά του, την αγάπη του για τη μουσική και την ενέργειά του» ανέφερε η πρώην πρώτη κυρία τον ΗΠΑ σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στην πλατφόρμα Χ.

Ο 78χρονος πρώην πρόεδρος τραυματίστηκε ελαφρά στο αυτί από τους πυροβολισμούς, από τους οποίους σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν άλλοι δύο.

«Όταν είδα αυτή τη σφαίρα να χτυπά βίαια τον άνδρα μου, τον Ντόναλντ, κατάλαβα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον (σ.σ. του γιου τους) ήταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής», συνέχισε η Μελάνια, που παντρεύτηκε τον Τραμπ το 2005.

«Ας θυμόμαστε ότι οι διαφορετικές απόψεις, οι πολιτικές και τα πολιτικά παιχνίδια είναι μικρότερης σημασίας από την αγάπη. Ας ενωθούμε, τώρα!», κατέληξε.

Βρέθηκαν υλικά κατασκευής βόμβας σε όχημα, στο σπίτι του ύποπτου για τους πυροβολισμούς σε συγκέντρωση Τραμπ

Οι αξιωματούχοι επιβολής του νόμου είπαν στο Associated Press ότι βρέθηκαν υλικά κατασκευής βομβών μέσα στο όχημα του άνδρα που είναι ύποπτος για πυροβολισμούς στη συγκέντρωση του Τραμπ. Στο σπίτι του βρέθηκαν και υλικά κατασκευής βομβών.

Οι δύο αξιωματούχοι δεν είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν δημόσια και μίλησαν στο Associated Press υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα