ΑΘΗΝΑ
01:50
|
08.09.2024
Ένας Σύρος στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι 3 τραυματίστηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην πρωτεύουσα Δαμασκό τα ξημερώματα της Κυριακής.
Ένα πυροσβεστικό όχημα είναι σταθμευμένο σε μια γέφυρα κοντά σε κρατήρα που προκλήθηκε από ισραηλινό χτύπημα στη γειτονιά Kafr Sousse στη Δαμασκό, νωρίς στις 14 Ιουλίου 2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας Σύρος στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην πρωτεύουσα Δαμασκό τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, ανέφερε ότι η επίθεση είχε στόχο μια σειρά στρατιωτικών εγκαταστάσεων και ένα κτίριο κατοικιών στην Καφρ Σούσα της Δαμασκού.

Η επίθεση οργανώθηκε από την κατεύθυνση των κατεχόμενων Υψωμάτων Γκολάν και τα συριακά συστήματα αεράμυνας αναχαίτησαν ορισμένους ισραηλινούς πυραύλους, ανέφερε το SANA.

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι είχε βάλει στο στόχαστρο συριακές εγκαταστάσεις αεράμυνας μετά την εκτόξευση δύο μη επανδρωμένων αεροσκαφών προς το λιμάνι της πόλης Εϊλάτ στο νότιο Ισραήλ.

Η επίθεση σημειώθηκε εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ του Ισραήλ και της λιβανικής ομάδας Χεζμπολάχ εν μέσω ανταλλαγής διασυνοριακών επιθέσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Η κλιμάκωση έρχεται στο πλαίσιο μιας θανατηφόρας ισραηλινής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία έχει στοιχήσει τη ζωή σε σχεδόν 38.600 ανθρώπους από τον περασμένο Οκτώβριο μετά την επίθεση της Χαμάς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα