ΑΘΗΝΑ
21:25
|
16.09.2024
Με αμερικανικά χρήματα και οι Ουκρανοί σχεδιάζουν απόπειρες δολοφονίας του Βλαντίμιρ Πούτιν.
Πολλά ιστορικά παραδείγματα επιθέσεων και δολοφονιών προέδρων και υποψηφίων προέδρων στις ΗΠΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Ουάσιγκτον ενθαρρύνει την καλλιέργεια μίσους προς τους πολιτικούς της αντιπάλους, ανέφερε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σχολιάζοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Πριν από δύο μήνες, επεσήμανα το γεγονός ότι οι ΗΠΑ καλλιεργούν το μίσος προς τους πολιτικούς αντιπάλους, καθώς υπάρχουν ιστορικά παραδείγματα για μια παράδοση επιθέσεων και δολοφονιών προέδρων και υποψηφίων προέδρων», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Όπως αναφέρει η κ. Ζαχάροβα:

«Ο Μπόμπι Κένεντι, γιος του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, έγραψε για την αποτυχία των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών να προστατεύσουν έναν υποψήφιο πρόεδρο: “Μια αφύλακτη ταράτσα 150 μέτρα μακριά. Πολυάριθμοι μάρτυρες, φώναζαν στις Μυστικές Υπηρεσίες και κινηματογραφούσαν για 3 ή 4 λεπτά ενώ έβλεπαν έναν τύπο με τουφέκι να σέρνεται στο σημείο και να σημαδεύει. Πάρτε τη μυστική σας υπηρεσία και βάλτε την στον κώλο σας! Προσεύχομαι για τον Τραμπ και την οικογένειά του”

Αγαπητέ Μπόμπ και όλοι όσοι ψηφίζουν στις ΗΠΑ για να προμηθεύσουν τον Ζελένσκι με όπλα:

1. Δεν θα ήταν καλύτερα αυτά τα χρήματα να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση της αμερικανικής αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών που υποτίθεται ότι επιβάλλουν το νόμο και την τάξη στο εσωτερικό των ΗΠΑ;

2. Χθες, ένας από τους πρωτεργάτες του καθεστώτος του Κιέβου, ο Μπουντάνοφ, παραδέχτηκε ανοιχτά ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες προετοίμαζαν απόπειρες δολοφονίας του προέδρου της Ρωσίας. Άρα αυτή η απόπειρα δολοφονίας προετοιμάστηκε και πάλι με αμερικανικά χρήματα, χωρίς τα οποία δεν θα υπήρχε κακόβουλη δραστηριότητα της GUR, της SBU κλπ.

3. Με τη μαζική χρηματοδότηση και την ανεξέλεγκτη προμήθεια όπλων η Ουάσιγκτον δημιούργησε μια τρομοκρατική δομή στην Ουκρανία – το καθεστώς του Κιέβου. Πρόκειται για μια μηχανή δολοφονιών, υπονομεύσεων, καταστροφών, τρομοκρατικών ενεργειών τόσο κατά πολιτικών προσώπων όσο και κατά πολιτών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα πρέπει να κάνουν έναν απολογισμό της πολιτικής τους για την υποκίνηση μίσους εναντίον πολιτικών αντιπάλων, χωρών και λαών και για τη χορηγία της τρομοκρατίας. Η καμπάνα ήδη χτυπάει στην Ουάσιγκτον!»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μηνύματα του νέου Προέδρου του Ιράν υπέρ των γυναικών

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για κλιμάκωση του πολέμου στο Λίβανο

Το μέλλον της Γάζας, οι αμερικανικές εκλογές και το πολιτικό σχέδιο για την περιοχή

Το «σάλτο μορτάλε» του Μπίμπι;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα