ΑΘΗΝΑ
01:26
|
08.09.2024
Φτάνει στην Αθήνα στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να αναχωρήσει αύριο για το Στρασβούργο.
Θα επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές το Σάββατο για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του που λήγει τον Οκτώβριο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με αυτοκίνητο της ελληνικής πρεσβείας που τον παρέλαβε από τις φυλακές αναχώρησε ο πρώην δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, προκειμένου να μεταφερθεί στο αεροδρόμιο των Τιράνων και από εκεί στην Αθήνα για να ταξιδέψει στο Στρασβούργο όπου αύριο, Τρίτη, θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Ο Μπελέρης βγήκε από την πόρτα των φυλακών, με το χαρτί της πενθήμερης άδειας στο χέρι, λίγο μετά τις 7:30 το πρωί, μετά από περισσότερο από έναν χρόνο κράτησης και εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε όσους στάθηκαν πλάι του όλο αυτό το διάστημα, παραπέμποντας για περισσότερες δηλώσεις στην Αθήνα, όπου αναμένεται να φτάσει γύρω στις 12 το μεσημέρι.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη όλους αυτούς τους μήνες… Είμαι συγκινημένος, χαρούμενος τα υπόλοιπα θα τα πούμε Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ για όλα» δήλωσε στους δημοσιογράφους,.

Ο Φρέντι Μπελέρης θα πρέπει έως και τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου να επιστρέψει στις αλβανικές φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του που λήγει τον Οκτώβριο. Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών στις Βρυξέλλες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα