ΑΘΗΝΑ
01:35
|
08.09.2024
Ο λαός με την πάλη του πρέπει να αντιταχθεί και να ματαιώσει κάθε επικίνδυνο σχέδιο σε βάρος του και σε βάρος των άλλων λαών της…
Έδρα του ΚΚΕ στον Περισσό
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνάντηση ενημέρωσης με τον υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη είχε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφέρεται πως κατά τη συνάντηση αυτή επιβεβαιώθηκε ότι η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο της λεγόμενης «γεωπολιτικής αναβάθμισης» της χώρας, αποτελεί τον «σημαιοφόρο» των επικίνδυνων ΝΑΤΟϊκών σχεδιασμών στην ευρύτερη περιοχή, «σε μια περίοδο μάλιστα που οι ανταγωνισμοί οξύνονται και ο κίνδυνος επέκτασης των ιμπεριαλιστικών πολέμων είναι κάτι παραπάνω από ορατός, ιδιαίτερα μετά τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ».

Στην ανακοίνωση η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιδορείται πως:

🔴Αποτελεί, τον ένθερμο υποστηρικτή των προσπαθειών του ΓΓ του ΟΗΕ για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό σε συνέχεια των διευθετήσεων του Κραν Μοντανά, που προωθούν διχοτομικού χαρακτήρα «λύσεις» στη βάση των δύο «συνιστώντων κρατών».

🔴Κανένας εφησυχασμός δεν πρέπει να υπάρχει ούτε απ’ την πολιτική των λεγόμενων «ήρεμων νερών» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, που τελικά διαμορφώνονται με βάση τις ΝΑΤΟϊκές επιδιώξεις.

🔴Ο λαός με την πάλη του πρέπει να αντιταχθεί και να ματαιώσει κάθε επικίνδυνο σχέδιο σε βάρος του και σε βάρος των άλλων λαών της περιοχής.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Ο Ιρανός πρόεδρος θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα