ΑΘΗΝΑ
10:35
|
20.09.2024
Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθούν οι πέντε ανήλικοι.
Δύο τραυματίες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην 10η τακτική ανακρίτρια αναμένεται να απολογηθούν σήμερα, στις 10 το πρωί, 67 από τους 74 συλληφθέντες για τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν τον φιλικό αγώνα του ΠΑΟ με την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ την Τετάρτη θα απολογηθούν και οι υπόλοιποι πέντε, οι οποίοι είναι ανήλικοι.

Χθες ο εισαγγελέας άσκησε εναντίον των 74 ποινική δίωξη για 5 κακουργήματα: συγκρότηση κι ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή, κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών, ηθική αυτουργία σε κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών και κατοχή εκρηκτικών, αλλά και για μια σειρά πλημμελημάτων.

Οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με έναν εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι που μεταφέρθηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο, ενώ ένας ακόμα τραυματίστηκε, από αιχμηρό αντικείμενο, στην κοιλιά. Και οι δύο νοσηλεύονται φρουρούμενοι,

Όσο αφορά στα αίτια των επεισοδίων, πληροφορίες στρέφουν την προσοχή στο οπαδικό κίνημα των «πράσινων», καθώς ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η συμπλοκή να έχει να κάνει με «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» για δραστηριότητες που δεν σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη των αστυνομικών για τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου (upd)

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα