ΑΘΗΝΑ
04:51
|
18.10.2024
Εκπαιδευμένο σκυλί του ισραηλινού στρατού επιτέθηκε άγρια σε αβοήθητο 24χρονο ΑΜΕΑ, που αφέθηκε να πεθάνει μόνος από αιμορραγία.
Ο 24χρονος Μουχάμεντ σε άλλες πιο ανέμελες εποχές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέα φρικιαστική ιστορία από τις αμέτρητες περιπτώσεις ειδεχθών εγκλημάτων διαπράττονται από τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας φέρνει στην επιφάνεια το βρετανικό δίκτυο BBC με αφορμή τον αποτρόπαιο θάνατο ενός 24χρονου Παλαιστίνιου αυτιστικού με σύνδρομο Down.

Στο ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου αναφέρεται πως ο νεαρός Μουχάμεντ Μπχαρ βρήκε οικτρό θάνατο στις 3 Ιουλίου όταν εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειάς του στην πόλη της Γάζας Ισραηλινοί στρατιώτες. Εναντίον του όρμησε εκπαιδευμένο σκυλί του ισραηλινού στρατού που τον δάγκωσε άγρια στο στήθος και μετά του ξέσκισε το ένα χέρι προκαλώντας σοβαρή αιμορραγία.

Η 70χρονη μητέρα του 24χρονου που τον φρόντιζε μέχρι την ημέρα της φρικτής επίθεσης

 Ο νεαρός, που δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί ούτε καν σε βασικές ανάγκες, αφέθηκε αβοήθητος και μόνος στο σπίτι όπου πέθανε στη μοναξιά του καθώς οι στρατιώτες προηγουμένως απομάκρυναν διά της βίας την οικογένειά του παρά τα παρακάλια τους να τους επιτρέψουν να περιθάλψουν το παιδί τους. Οι στρατιώτες συνέλαβαν τότε δύο από τα αδέλφια του 24χρονου Μουχάμεντ, οι οποίοι έκτοτε παραμένουν στη φυλακή.

Όταν η οικογένειά του επέστρεψε στο σπίτι μετά από μέρες βρήκε το άψυχο κορμί του Μουχάμεντ σε κατάσταση σήψης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΗΠΑ και Ισραήλ αναζητούν την επόμενη μέρα μετά το θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ (upd)

Ευθύνες στον Ζελένσκι για τον πόλεμο στην Ουκρανία ρίχνει ο Τραμπ

Μπλόκο λιμενεργατών σε μεταφορά σφαιρών στο Ισραήλ

Μήνυμα Μητσοτάκη για το θάνατο της Βάσως Παπανδρέου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα