ΑΘΗΝΑ
01:59
|
08.09.2024
Μετά από αυτή την εξέλιξη καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του 44χρονου πως τάχα δεν γνώριζε το θύμα.
Ο κατηγορούμενος ενώ συνοδεύεται από αστυνομικούς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου που εκτελέστηκε στις 2 Ιουλίου με μαφιόζικο τρόπο στο Ψυχικό έξω από την εταιρία που ήταν συνέταιρος βρέθηκε σήμερα στο κινητό τηλέφωνο του 44χρονου κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού.

Υπάλληλοι των Εγκληματικών Εργαστηρίων της αστυνομίας εντόπισαν μία φωτογραφία του 54χρονου τοπογράφου τραβηγμένη σε μονάδα εστίασης σε εξωτερικό χώρο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του 44χρονου πως τάχα δεν γνώριζε το θύμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από την ανάλυση των βιντεοληπτικών υλικών από την γύρω περιοχή από την εταιρεία του θύματος έχουν εντοπιστεί και πρόσθετα ενοχοποιητικά στοιχεία για τον φυσικό αυτουργό και εκτελεστή του τοπογράφου, όπου προδίδονται οι προηγούμενες κινήσεις του ακόμα και οι ενέργειές του για κατόπτευση του χώρου πριν πραγματοποιήσει την φονική επίθεση στο θύμα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε εξέλιξη παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντολέα που ανέθεσε το συμβόλαιο θανάτου στον 44χρονο, τόσο στο νησί της Μυκόνου, όσο και εκτός αυτού.

Έχει σχηματιστεί ένας κύκλος υπόπτων, αλλά τα στοιχεία δεν είναι αρκετά για να καταλήξουν οι αστυνομικοί στον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή και ενδεχομένως πλήρωσε πολλά χρήματα για να γίνει η εκτέλεση του 54χρονου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα