ΑΘΗΝΑ
01:21
|
08.09.2024
Πλέον διεξάγεται κανονικά η κίνηση στο ρεύμα εισόδου προς την Ελλάδα, μόνο όμως για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βελτιωμένη είναι η εικόνα στο μέτωπο της φωτιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά στο Τελωνείο των Ευζώνων στο Κιλκίς με αποτέλεσμα να ανασταλεί για μερικές ώρες η λειτουργία του και να απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων από και προς τα σύνορα της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ, που επικαλείται νεότερη ενημέρωση των αρμόδιων αρχών, αναφέρεται πως πλέον διεξάγεται κανονικά η κίνηση στο ρεύμα εισόδου προς την Ελλάδα, μόνο όμως για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Αντίθετα, η έξοδος δεν επιτρέπεται καθώς παραμένει κλειστή η ΠΑΘΕ, από το ύψος της γέφυρας τού Πολυκάστρου μέχρι το τελωνείο.

Η κίνηση των οχημάτων προς τα σύνορα διεξάγεται μέσω του Πολυκάστρου και όσοι επιθυμούν να κινηθούν προς τη γειτονική χώρα θα πρέπει να επιλέξουν το τελωνείο της Δοϊράνης.

Νωρίτερα, η φωτιά εκδηλώθηκε στην περιοχή «Τσολιάδες» καίγοντας αγροτοδασική και χορτολιβαδική έκταση. Στο σημείο επιχείρησαν 39 πυροσβέστες και δύο πεζοπόρα τμήματα, με 12 υδροφόρα οχήματα, ενώ ρίψεις από αέρος πραγματοποιεί και ένα ελικόπτερο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα