ΑΘΗΝΑ
01:18
|
08.09.2024
Κάλεσε τον Μητσοτάκη να πάρει «γενναίες πρωτοβουλίες ώστε να μπουν κανόνες στην λειτουργία της αγοράς με πολλούς ελέγχους και αυστηρά πρόστιμα».
Νίκος Ανδρουλάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην οικονομική αδυναμία χιλιάδων (αν όχι εκατομμυρίων…) Ελλήνων να κάνουν έστω και λίγες μέρες διακοπές εξαιτίας της ακρίβειας και των πανάκριβων ναύλων  αναφέρθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Χιλιάδες πολίτες βιώνουν ένα καλοκαίρι ακρίβειας και νιώθουν ξένοι στον τόπο τους» ανέφερε στη διάρκεια περιοδείας του στη Θεσσαλία τονίζοντας, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για αδράνεια μπροστά στην κατάρρευση της αγοραστικής δύναμης του ελληνικού λαού.

Κάλεσε τον Μητσοτάκη να πάρει «γενναίες πρωτοβουλίες ώστε να μπουν κανόνες στην λειτουργία της αγοράς με πολλούς ελέγχους και αυστηρά πρόστιμα».

Σε ό,τι αφορά την συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, είπε πως συζήτησαν κυρίως για τα έργα υποδομών, των υδάτινων πόρων και της ενιαίας αρχής που, όπως τόνισε, θα πρέπει να λειτουργεί με συμμετοχή του κράτους και της αυτοδιοίκησης και όχι με ιδιώτες.

Δεν απέφυγε να μιλήσει και για τις εσωκομματικές εκλογές.

Ανέφερε πως άνοιξε αυτή τη διαδικασία «για να τελειώσει το συντομότερο η εσωστρέφεια, που άρχισε το βράδυ των ευρωπαϊκών εκλογών».

Παράλληλα ο Ανδρουλάκης επανέλαβε την πρότασή του προς τους υποψήφιους ζητώντας την ηθική δέσμευση από όλους ότι θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα