ΑΘΗΝΑ
01:46
|
08.09.2024
Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο εργάτης προσπάθησε να φύγει, ο εργοδότης τον καταδίωξε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη εργάτη συνεργείου από τον εργοδότη του καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, με το θύμα να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ο Πακιστανός εργάτης σε συνεργείο επισκευής φρένων στην περιοχή του Ρέντη, απαίτησε χθες από τον εργοδότη να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα μεροκάματά του. Αυτό φαίνεται να εξαγρίωσε τον εργοδότη, ο οποίος χτύπησε τον μετανάστη εργαζόμενο με γροθιές και κλωτσιές. Μάλιστα, όταν ο εργάτης προσπάθησε να φύγει, τον καταδίωξε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του!

Όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, ο εργοδότης δεν δίστασε να απειλήσει τον εργάτη πως θα τον σκοτώσει. «Του φώναζε ουρλιάζοντας: “Φύγε από εδώ, βρόμικοι Πακιστανοί, είστε όλοι κλέφτες“», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σήμερα, το θύμα του ξυλοδαρμού κατέθεσε μήνυση κατά του εργοδότη στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας. Ο εργοδότης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης και προσήχθη στον εισαγγελέα, καθώς υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν την επίθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα