ΑΘΗΝΑ
01:22
|
08.09.2024
Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου το πρώτο ματς στην Τούμπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.
Ο στόχος του Λουτσέσκου να παραμείνει στην ομάδα ο Σουαλιό Μεϊτέ, φαίνεται να ναυαγεί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα είναι τελικά ο πρώτος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς προκρίθηκε της αλβανικής Εγκνατία.

Ο χθεσινοβραδινός αγώνα των δύο ομάδων έληξε με 2-1 υπέρ τον Αλβανών και δεδομένου ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαν επικρατήσει οι Βόσνιοι με 1-0, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Βόσνιοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι κερδίζοντας με 4-1.

Το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλητή Ελλάδος με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα διεξαχθεί στην Τούμπα στις 24 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 31 του μήνα, στην Μπάνια Λούκα.

Εντωμεταξύ, οι παίχτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει του πρώτου αγώνα με τους Βόσνιους, την ίδια ώρα που πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόχος του Λουτσέσκου να παραμείνει στην ομάδα ο Σουαλιό Μεϊτέ, ναυαγεί με τον Γάλλο χαφ να «κοιτάει» πλέον προς τη Σαουδική Αραβία.

Την ίδια ώρα, ο πρώην στράικερ της Εσπανιόλ, Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, τον οποίο είχε ψηλά στη μεταγραφική του λίστα και ο ΠΑΟΚ, κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, που φέρεται να κατέθεσε καλύτερη προσφορά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απέναντι στη Φινλανδία το πρώτο τεστ της Εθνικής Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινη» η Πασχαλίδου στο τζούντο

Παραολυμπιακοί: Χάλκινο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Συγχαρητήρια της πολιτειακής ηγεσίας στον Νάσο Γκαβέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα