ΑΘΗΝΑ
01:26
|
08.09.2024
Υπό ουδέτερο καθεστώς και χωρίς σημαία και εθνικό ύμνο η συμμετοχή.
330 Ρώσοι είχαν συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα του Τόκιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Από μόλις 15 αθλητές θα αποτελείται τελικά η Ρωσική αποστολή στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν στις 26 Ιουλίου.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση, υπό ουδέτερο καθεστώς χωρίς εθνική σημαία, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, είναι στο τένις οι Daniil Medvedev, Pavel Kotov, Roman Safiullin, Ekaterina Alexandrova, Mirra Andreeva, Diana Schneider, Elena Vesnina στο κανόε καγιάκ οι Zakhar Petrov, Alexey Korovashkov και Olesya Romasenko, στην κολύμβηση ο Evgeny Somov, στην ποδηλασία οι Tamara Dronova, Alena Ivanchenko, Gleb Syritsa και στο τραμπολίνο η Angela Bladtseva.

330 Ρώσοι είχαν λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του Τόκιο

Ο αριθμός είναι ο ελάχιστος σε σχέση με τους 330 αθλητές που είχαν λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, ενώ αντίστοιχη είναι και η συμμετοχή Λευκορώσων αθλητών που θα φτάσουν μόλις στους 17, έναντι 104 το 2020.

Εντωμεταξύ, όπως μεταδίδεται από ρωσικά μέσα χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί, η ρωσική τηλεόραση για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια δεν θα μεταδώσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, λόγω της σχεδόν ολοκληρωτικής απουσίας των αθλητών της.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Ο Ιρανός πρόεδρος θα συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των BRICS στο Καζάν

Απέναντι στη Φινλανδία το πρώτο τεστ της Εθνικής Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα