ΑΘΗΝΑ
01:34
|
08.09.2024
Συνάντηση των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.
Στην Κύπρο βρίσκονται οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συνεχίζεται η επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Κύπρο με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την παράνομη τουρκική εισβολή και κατοχή. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνοδεύουν ο βουλευτής και τομεάρχης Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, η βουλεύτρια και τομεάρχισσα Εξωτερικών, Ρένα Δούρου και ο διπλωματικός σύμβουλος Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Ο κ. Κασσελάκης θα γίνει δεκτός σήμερα Παρασκευή 19/7 από τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Επίσης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, Γεώργιο, την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου και τον υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλειο Πάλμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πραγματοποίησε χθες συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκο Σεργίδη, και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους των θρησκευτικών ομάδων Αρμενίων, Μαρωνιτών και Λατίνων, Μαρτκές Βαχτεσιάν, Γιαννάκη Μούσα και Αντωνέλλα Μαντοβάνη.

Στην Κύπρο και ο Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται την Κύπρο για τις εκδηλώσεις μνήμης. Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, κ.κ. Γεώργιο, με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, με τον γενικό γραμματέα ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, με τον πρόεδρο Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ.), Νικόλα Παπαδόπουλο, με τον πρόεδρο Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗ.ΠΑ.), Μάριο Καρογιάν, με τον πρόεδρο Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασίας Πολιτών, Γιώργο Περδίκη και με τον πρόεδρο ΕΔΕΚ Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα