ΑΘΗΝΑ
01:44
|
08.09.2024
Οι υποψήφιοι δεν μπορούν να προσθέσουν σχολές ή να αλλάξουν τη σειρά προτίμησης.
Μετά τις 14.00, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η εφαρμογή, έτσι ώστε οι υποψήφιοι, να μπορούν να βλέπουν και να αποθηκεύουν το μηχανογραφικό τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το δικαίωμα να διαγράψουν από το μηχανογραφικό τους δελτίο σχολές που τελικά δεν επιθυμούν, έχουν σήμερα Παρασκευή, έως τις 2 το μεσημέρι, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Παρότι η προθεσμία οριστικής υποβολής των προτιμήσεων έληξε τα μεσάνυχτα, οι υποψήφιοι μπορούν και σήμερα να παρέμβουν στα μηχανογραφικά τους, στη σχετική πλατφόρμα michanografiko.it.minedu.gov.gr, όχι όμως για την προσθήκη σχολών ή την αλλαγή της σειράς προτίμησης, αλλά μόνο για τη διαγραφή σχολών που δεν επιθυμούν.

Με την αφαίρεση κάποιων επιλογών, ανεβαίνουν στη σειρά οι πιο κάτω σχολές, γεγονός που για ορισμένους υποψηφίους ίσως είναι καθοριστικό για την εισαγωγή τους σε συγκεκριμένη σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Μετά τις 14.00, που θα κλείσει εντελώς η δυνατότητα παρέμβασης, θα ενεργοποιηθεί εκ νέου η εφαρμογή , έτσι ώστε οι υποψήφιοι, που υπέβαλαν μηχανογραφικό δελτίο να μπορούν να το βλέπουν και να το αποθηκεύουν ή και να το εκτυπώνουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιερρακάκης στην ΔΕΘ: Η χρονιά του σχολείου

Κένυα: Τουλάχιστον 17 μαθητές νεκροί από πυρκαγιά σε σχολείο

Γιατί απεργούν οι εκπαιδευτικοί στο Ισραήλ

Χημικά εναντίον εκπαιδευτικών που διαμαρτύρονται για τις συγχωνεύσεις 1.000 τμημάτων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα