ΑΘΗΝΑ
01:41
|
08.09.2024
Ρωσικά πολεμικά πλοία πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές ασκήσεις στη Λευκή Θάλασσα για να συνοδέψουν και να υπερασπιστούν ένα καραβάνι πλοίων.
Το καταδρομικό σκάφος κατευθυνόμενου πυραύλου Moskva (Μόσχα) του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού πλέει πίσω σε ένα λιμάνι μετά την παρακολούθηση πολεμικών πλοίων του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, στο λιμάνι της Σεβαστούπολης, Κριμαία, 16 Νοεμβρίου 2021
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρωσικά πολεμικά πλοία πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές ασκήσεις στη Λευκή Θάλασσα για να συνοδέψουν και να υπερασπιστούν ένα καραβάνι πλοίων, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS την Κυριακή, επικαλούμενο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, σε μια τυπική, όπως είπε, εκπαίδευση μάχης.

Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων δύο μικρά ανθυποβρυχιακά πλοία, το Onega και το Naryan-Mar, εξασκήθηκαν στην οργάνωση μάχης χρήσης όπλων και εξοπλισμού ραδιοηλεκτρονικού πολέμου σε σενάριο ταυτόχρονης επίθεσης από αέρα και θάλασσα.

«Την προηγούμενη μέρα, τα μικρά ανθυποβρυχιακά πλοία Onega και Naryan-Mar πραγματοποίησαν αποστολές εκπαίδευσης και μάχης για να αποκρούσουν αεροπορική επίθεση από έναν υποθετικό εχθρό», ανέφερε το TASS επικαλούμενο ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Κατά την εκπαίδευση στην αεράμυνα, τα πολεμικά πλοία πυροβόλησαν προσομοιωμένους εναέριους στόχους από αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα και ναυτικά πυροβόλα, πρόσθεσε το πρακτορείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα