ΑΘΗΝΑ
01:23
|
08.09.2024
Ο 64χρονος προσπάθησε να πιάσει από τη μέση τη γυναίκα, με τον σύζυγό της να τον χτυπά ακόμα και όταν αυτός ήταν αναίσθητος.
Έγκλημα στην Κυνουρία
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ενώπιον της Ανακρίτριας Τριπόλεως οδηγήθηκαν ο 41χρονος και η 34χρονη σύζυγός του, οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο 64χρονου στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας, έπειτα από καυγά που κατέληξε στον ξυλοδαρμό του θύματος.

Σε βάρος του 41χρονου ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη, ψυχική κατάσταση, ενώ σε βάρος της 34χρονης για συνεργεία στην ίδια πράξη. Οι δυο τους ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη 23 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο συνήγορος υπεράσπισης Ευάγγελος Λαμπρόπουλος υποστήριξε, ότι είναι συγκλονισμένο το ζευγάρι και δεν κατάλαβε ότι ο 64χρονος ήταν νεκρός. Σύμφωνα με τον δικηγόρο η κατηγορούμενη είχε δεχτεί λεκτική παρενόχληση από τον 64χρονο, ο οποίος προσπάθησε να την πιάσει από την μέση και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

«Μια παρεξήγηση, από το τίποτα έγινε το κακό. Είχαν πιει όλοι πάρα πολύ. Μετά το γλέντι συνέχισαν να πίνουν. Είπε κάτι ο Ν… στην κοπέλα και έγινε ο κακός χαμός. Τον χτυπούσαν ακόμα κι όταν ήταν αναίσθητος κάτω», ανέφερε κάτοικος του χωριού.

Μάρτυρας ανέφερε στο MEGA, πως ο δράστης όταν είδε τον 64χρονο χωρίς τις αισθήσεις του, δεν κατάλαβε τι είχε κάνει κι άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί. Τέλος, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα