ΑΘΗΝΑ
01:56
|
08.09.2024
Η Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να εμφανιστεί σαν «αδιάφθορη» αποκαλώντας τον Τραμπ «καταδικασμένο εγκληματία».
Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ έδωσε νωρίς σήμερα το απόγευμα το επιτελείο της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιας για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του Νοέμβρη, Κάμαλα Χάρις, στο πλαίσιο έναρξης της εκστρατείας τής ένα 24ωρο μετά την (αναγκαστική…) απόφαση του Προέδρου Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την εκλογική κούρσα.

Σε ανακοίνωσή της η Κάμαλα Χάρις κατηγορεί τον τέως Πρόεδρο πως δημιουργεί το πλαίσιο «για να αποφύγει» να αναμετρηθεί μαζί της στο κρίσιμο ντιμπέιτ του Σεπτέμβρη επειδή ο Τραμπ ανέφερε την Κυριακή στο δικό του Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης Truth Social πως «όποιον και να επιλέξουν οι Ριζοσπάστες Αριστεροί Δημοκρατικοί» για την επόμενη τηλεμαχία, αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί από το δίκτυο Fox News «αντί του πολύ μεροληπτικού ABC».

Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις

Η ανακοίνωση της Χάρις

Η ανακοίνωση της Κάμαλα Χάρις αναφέρει:

«Εδώ και χρόνια, οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν πει πως αυτό που όλοι γνωρίζουμε ως προφανές: η Κάμαλα Χάρις είναι μία ανυπέρβλητη υποψήφια απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κάμαλα Χάρις έχει ορθώσει ανάστημα απέναντι σε απατεώνες και εγκληματίες. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας καταδικασμένος εγκληματίας.

Η Κάμαλα Χάρις πάντα εστίαζε στον αγώνα υπέρ του αμερικανικού λαού. Ο Ντόναλντ Τραμπ παλεύει μόνο για τον εαυτό του. Ακόμη και οι πιο στενοί του σύμμαχοί γνωρίζουν την σαφή αντίθεση.

Δεν μας πιστεύετε; Μόλις δύο ώρες αφότου ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να βυσοδομεί για να αποφύγει την τηλεμαχία μαζί της.

Να γιατί η Αντιπρόεδρος Χάρις θα νικήσει αυτές τις εκλογές. Μείνετε συντονισμένοι».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα