ΑΘΗΝΑ
01:40
|
08.09.2024
Ο σεναριογράφος της σειράς σχολίασε: «Η πρόβλεψη των Simpsons για την οποία είμαι περήφανος που είμαι μέρος της».
Οι Simpsons κατάφεραν να προβλέψουν την υποψηφιότητά της Κάμαλα ως Προέδρου των ΗΠΑ;
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η θρυλική τηλεοπτική σειρά «The Simpsons» (35 σεζόν-768 επεισόδια) κατάφερε να προβλέψει την πιθανή υποψηφιότητά της Κάμαλα Χάρις ως Προέδρου των ΗΠΑ;!

Η σειρά που έχει «δει» και άλλα σημαντικά πολιτικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ το 2016 εκτός από την υποψηφιότητά της Κάμαλα Χάρις έχει προβλέψει και την νίκη της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά βλέπει τόσο μπροστά στο μέλλον. Η πρόβλεψη της σειράς για την πιθανής υποψηφιότητα της Κάμαλα Χάρις ως Προέδρου των ΗΠΑ αλλά και η νίκη της πάντως κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Το επεισόδιο της 11ης σεζόν, «Bart to the Future» (Ο Μπαρτ στο μέλλον), το οποίο απεικονίζει τη Liza να γίνεται Πρόεδρος, έγινε viral το 2021, όταν η Χάρις ορκίστηκε ως η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. 

Οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς παρατήρησαν τότε εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ της ενδυμασίας της Χάρις και της Liza στο επεισόδιο, καθώς και οι δύο φορούσαν μαργαριταρένια σκουλαρίκια, ένα μαργαριταρένιο κολιέ και ένα μωβ σακάκι.

Αυτή τη φορά όπως αναφέρει ο Independent, ο σεναριογράφος των «Simpsons» Αλ Τζιν έδωσε τη δική του απάντηση σε αυτή τη θεωρία, απαντώντας στις πρόσφατες αναφορές. Ο Αλ Τζιν δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) μια εικόνα της Liza και της Χάρις δίπλα-δίπλα με τα ίδια ρούχα, σχολιάζοντας: «Η “πρόβλεψη” των Simpsons για την οποία είμαι περήφανος που είμαι μέρος της».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σειρά κινουμένων σχεδίων εμφανίζεται να «προφητεύει» σημαντικά πολιτικά γεγονότα, όπως η εκλογή του Τραμπ ως προέδρου των ΗΠΑ και τις ταραχές υπέρ του Τραμπ το 2021 στο Καπιτώλιο, αλλά και την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη.

Ο Τζιν, ο οποίος διετέλεσε κοινός showrunner των «Simpsons» με τον Μάικ Ράις κατά τη διάρκεια της τρίτης και τέταρτης σεζόν, επέστρεψε στη σειρά το 2001 για να γίνει ο μοναδικός showrunner της από τη 13η σεζόν και έπειτα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα