ΑΘΗΝΑ
01:25
|
08.09.2024
Δεκαέξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, η κυβέρνηση επικεντρώνεται μόνο στο πώς θα καλύψει τις ευθύνες της, καταγγέλλει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων συνεχίζουν να καταγγέλλουν πως δεν γίνονται έργα και δεν ελέγχονται οι γραμμές
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την έντονη καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προκαλεί το νέο, αναίμακτο ευτυχώς, σιδηροδρομικό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν η αμαξοστοιχία Intercity 52 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα- Θεσσαλονίκη, προσέκρουσε σε βράχια που είχαν πέσει στις ράγες, στο Πολυδένδρι, 45 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεκαέξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών «συνεχίζει να επικεντρώνει την προσοχή της στο πώς θα συγκαλύψει τις ευθύνες της κι όχι στην αναγκαία αναβάθμιση των σιδηροδρομικών μεταφορών».

«Οι εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων συνεχίζουν να καταγγέλλουν πως δεν γίνονται έργα, δεν ελέγχονται οι γραμμές, ενώ πολλά μέρη του δικτύου αποτελούνται από παλιές γραμμές με προδιαγραφές του προηγούμενου αιώνα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις. Και η κυβέρνηση συνεχίζει να “κλείνει τα αυτιά” της στις επανειλημμένες εκκλήσεις των εργαζομένων, εξακολουθώντας να αδιαφορεί για την ασφάλεια των πολιτών», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Καθημερινά αποδεικνύεται πως μοναδική έγνοια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του είναι η εξυπηρέτηση των “φίλων” του», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα