ΑΘΗΝΑ
01:33
|
08.09.2024
Το άλογο παραλήφθηκε από Φιλοζωική και έγινε καταγγελία στις αρχές για τον ιδιοκτήτη.
Ζαλισμένο άλογο λόγω καύσωνα στη Ρόδο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο καύσωνας καλά κρατεί, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν σε πολλές περιοχές τους 44 βαθμούς Κελσίου κι αν εμείς υποφέρουμε, τα ζωάκια που βρίσκονται στους δρόμους υποφέρουν σε μεγαλύτερο βαθμό.

Έτσι, στη δημοσιότητα βγήκαν τραγικές εικόνες, με άλογο να περπατά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, μέσα στον καύσωνα, σε δρόμο στα Κολύμπια της Ρόδου.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται το άλογο σε πολύ άσχημη κατάσταση, εμφανώς υποσιτισμένο και ταλαιπωρημένο από τη ζέστη, να κυκλοφορεί σε δρόμο και να πηγαίνει προς οχήματα που περνούσαν από το σημείο.

Όπως αναφέρει το rodosreport.gr, ο ιδιοκτήτης του που βρίσκεται στην περιοχή τα έχει αφήσει απροστάτευτα να τριγυρνούν στα χωράφια χωρίς νερό και τροφή.

Για το ίδιο θέμα είχαν γίνει και στο παρελθόν ενέργειες και παρά τις διαβεβαιώσεις του πως θα αλλάξουν οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων, ωστόσο η κατάσταση επαναλαμβάνεται.

Σημειώνεται ότι τα άλογα παραλήφθηκαν από Φιλοζωικό σωματείο της περιοχής και έγινε καταγγελία στις αρχές για τον ιδιοκτήτη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Eπιστρέφει στη Γη το Starliner της Boeing μετά από παρατεταμένη αποστολή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα