ΑΘΗΝΑ
01:28
|
08.09.2024
Ένα viral video του ελληνικού καλοκαιριού 2024.
«Το γατάκι της θάλασσας»
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι Σπέτσες σήμερα έχουν την τιμητική τους στα ΜΚΔ (Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης). Πρωταγωνιστές ενός video που δείχνει να πιάνει το όριο του viral είναι μια τουρίστρια, ένας άνδρας του Λιμενικού και ένα γατί με φόντο το απέραντο γαλάζιο των Σπετσών.

Το γατί βρίσκεται (μάλλον όχι με δική του πρωτοβουλία) μέσα στη θάλασσα, η τουρίστρια το βλέπει και απορεί γιατί κανείς δεν κάνει κατιτίς… Φαίνεται να ρωτά έναν άνδρα του Λιμενικού, ο οποίος φέρεται να της εξηγεί πως η διάσωση «δεν είναι ασφαλής» καθώς στα ύδατα κυκλοφορούν θαλάσσια ταξί. Το κορίτσι τον αγνοεί ή δεν τον καταλαβαίνει και βουτά για να σώσει το γατί που στη συνέχεια απέκτησε και το όνομα… Spetsi.

Το TikTok επικροτεί και ευχαριστεί: «Όποια κι αν είσαι, όπως και να σε λένε, σε ευχαριστούμε. Ένα γατάκι πνιγόταν μέσα στο λιμάνι των Σπετσών και κανείς δεν έκανε τίποτα για να το σώσει».

Ανάρτηση έκανε και η δομή Spetses Care For Animals (SCFA). «Το γατάκι της θάλασσας! Που χάρη στην @cocogoz που έπεσε στην θάλασσα για να το σώσει, έχει πια όνομα, την λένε Spetsi και έχει και σπίτι στην Αμερική! Η Spetsi είναι μια χαρά στην υγεία της και απολαμβάνει χάδια, φροντίδα και αγάπη! Θα επανέλθουμε με όλη την ιστορία της Spetsi. Αδέσποτες ιστορίες Σπετσών με αίσιο τέλος! Ευχαριστούμε όλο το κόσμο που με μηνύματα και τηλεφωνήματα ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά η μικρή Spetsi!» γράφει χαρακτηριστικά η δομή στο Instagram. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SpetsesCareForAnimals Α.Μ.Κ.Ε. (@spetsescare4animals)

Και βέβαια δεν συγκρίνονται αλλά από χθες υπάρχει κι αυτή η είδηση που συμβαίνει στα ελληνικά ύδατα χειμώνα-καλοκαίρι.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα