ΑΘΗΝΑ
01:47
|
08.09.2024
Το CD με σημαντικό περιεχόμενο από το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου είχε μηνύματα με αξιωματούχους από την εφαρμογή WhatsApp.
Γιώργος Καραϊβάζ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλο προκαλεί η σημερινή αποκάλυψη στη δίκη κατηγορούμενου για την εκτέλεση-δολοφονία του αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021 ότι καταστράφηκε CD με σημαντικό περιεχόμενο από το κινητό τηλέφωνο του δημοσιογράφου αναφορικά με μηνύματα που είχε με αξιωματούχους από την εφαρμογή WhatsApp επειδή τρυπήθηκε από συρραπτικό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Freedom of Press, η έδρα του δικαστηρίου σήμερα διάβασε   έγγραφο με αριθμό 33 στο οποίο υπήρχαν επαφές του δημοσιογράφου στο κινητό τηλέφωνο μέσω της παραπάνω εφαρμογής.

Μηνύματα μεταξύ Καραϊβάζ-Δημητριάδη και Κοντολέοντα;

Η έδρα ανέγνωσε σε αυτό το όνομα Δημητριάδης, που παραπέμπει στον πρώην διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρήγορη Δημητριάδη, το όνομα Κοντολέων, που επίσης παραπέμπει στον πρώην διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα, το όνομα του πρώην αρχηγού της αστυνομίας Καραμαλάκη, δημοσιογράφων, συνεργατών του και άλλων.

Μετά την ανάγνωση του σχετικού εγγράφου η εισαγγελέας έσπευσε να σημειώσει ότι έχει καταστραφεί ο δίσκος με περιεχόμενο από τις επαφές αυτές, επειδή το cd είχε τρυπήσει από συρραπτικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες που αφήνουν άναυδο κάθε πολίτη, το περιεχόμενο δεν έχει αποτυπωθεί σε χαρτί, ενώ δεν ετέθη θέμα από την Έδρα για να ζητηθεί αντίγραφο.

Η αποκάλυψη αυτή προκαλεί εύλογα ερωτήματα για το περιεχόμενο του cd, ειδικά σε ότι αφορά τα ονόματα Δημητριάδη και Κοντολέοντα, που υπέβαλαν την παραίτησή τους τον Αύγουστο του 2022, μετά τις αποκαλύψεις για την παρακολούθηση του τηλεφώνου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς, ξεκίνησε στις 26 Ιουνίου 2024 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Οι δύο κατηγορούμενοι για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα