ΑΘΗΝΑ
01:30
|
08.09.2024
Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Μιχάλη Λούντζη, η σύνθεση που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τσεκ-ιν για την Λιλ της Γαλλίας κάνει σήμερα, Τρίτη, η εθνική ανδρών μπάσκετ που αναχωρεί από τη Σερβία -όπου συμμετείχε σε φιλικό τουρνουά προετοιμασίας- πανέτοιμη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Παρά την ήττα χθες το βράδυ στον φιλικό αγώνα με τη Σερβία με 94-72, το κλίμα στις τάξεις τις Εθνικής είναι θετικό.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, στη «Μπεογκράτσκα Αρένα», ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε και ττους 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Γαλλία και θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Αγώνες. 

Ο Νίκος Χουγκάζ συμπεριλήφθηκε στην ομάδα, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης ολοκλήρωσε την παρουσία του σε αυτή και θα επιστρέψει στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί στην Αθήνα η τελική εξέταση του Κώστα Αντετοκούνμπο από τους γιατρούς, που έδειξε ότι δε μπορούσε να προλάβει τη διοργάνωση και έτσι έμεινε οριστικά εκτός.

Οι 12 που θα ζήσουν την εμπειρία των Ολυμπιακών αγώνων, όλοι για πρώτη φορά στην καριέρα τους, είναι οι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης και Νίκος Χουγκάζ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απέναντι στη Φινλανδία το πρώτο τεστ της Εθνικής Ελλάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Χάλκινη» η Πασχαλίδου στο τζούντο

Παραολυμπιακοί: Χάλκινο μετάλλιο ο Στεφανουδάκης στον ακοντισμό F54

Συγχαρητήρια της πολιτειακής ηγεσίας στον Νάσο Γκαβέλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα