ΑΘΗΝΑ
01:27
|
08.09.2024
Κρεβάτια από χαρτί, καρέκλες από καπάκια μπουκαλιών και τραπέζια από ανακυκλώσιμα υλικά διχάζουν τους αθλητές.
Άφωνοι οι αθλητές στο Παρίσι μόλις είδαν τα κρεβάτια
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η οργανωτική επιτροπή των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έχει θέσει στόχο, οι Αγώνες να είναι οι πιο «πράσινοι» στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Από χάρτινα κρεβάτια, καρέκλες φτιαγμένες από καπάκια μπουκαλιών, τραπέζια κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά μέχρι μενού με τροφές φυτικής προέλευσης, το Παρίσι 2024 ανακοίνωσε μια σειρά πρωτοβουλιών προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Ωστόσο, τα χάρτινα κρεβάτια στο Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι διχάζουν τους πάντες και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τους αθλητές.

Μια αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι «η πλάτη της είναι διαλυμένη», ενώ μια άλλη κατήγγειλε ότι «χρειάστηκε να κάνει πολλές ώρες μασάζ για να αποκαταστήσει τη ζημιά» αφού πέρασαν την πρώτη τους νύχτα στα «αντισεξουαλικά» κρεβάτια στο Ολυμπιακό χωριό στο Παρίσι.

@tillykearns

Already had a massage to undo the damage

♬ nintendo wii (mii channel) song – julie on the internet

Τα συγκεκριμένα κρεβάτια έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση σε αθλητές και προπονητές από τότε που έκαναν την εμφάνιση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, με τους διοργανωτές των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων να τονίζουν ότι έχουν εκσυγχρονιστεί και δεν επιβαρύνουν τους αθλητές.

Ο δύτης Tom Daley έδιξε στους 1,4 εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok το δωμάτιό του, αποδεικνύοντας πόσο άβολη είναι στην πραγματικότητα η δομή του κρεβατιού. «Rêvez vos exploits de demain», γράφει στο πάνω πάνω στο κρεβάτι, που μεταφράζεται σε: «Ονειρευτείτε τα αυριανά σας επιτεύγματα».

@tomdaley CARBOARD BEDS IN THE OLYMPIC VILLAGE! #paris2024 #olympics ♬ original sound – Tom Daley
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Έρευνα: Οι έφηβοι που ατμίζουν είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από κακή ψυχική υγεία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα