ΑΘΗΝΑ
01:55
|
08.09.2024
Ο Κασσελάκης φέρεται να επέμεινε πως δεν θα γίνει καμία αναβολή του συνεδρίου και «όποιος διαφωνεί να αποχωρήσει και να πάει σε άλλο κόμμα».
Στέφανος Κασσελάκης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Κόκκινο» χτύπησε η ένταση κατά την πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Πηγές στην λεγόμενη «εσωκομματική αντιπολίτευση» που επικαλείται η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης αντέδρασε έντονα προσκαλώντας όποιον δεν θέλει να μείνει στο κόμμα, να αποχωρήσει.

Στο σκηνικό, ο ένας μετά τον άλλον οι επτά της αντιπολίτευσης αποχώρησαν από τη διαδικτυακή συνεδρίαση, με πρώτη, την Όλγα Γεροβασίλη (ο Θ. Θεοχαρόπουλος απουσίαζε), ενώ ακολούθησαν οι Φλαμπουράρης, Ραγκούσης, Θεοχαρόπουλος, Ζαχαριάδης και άλλοι όταν ο Κασσελάκης επέμεινε πως δεν θα γίνει καμία αναβολή του συνεδρίου και «όποιος διαφωνεί να αποχωρήσει και να πάει σε άλλο κόμμα».

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν πως ο Νίκος Παππάς επιχείρησε να εκτονώσει την ένταση, ζητώντας από τον πρόεδρο του κόμματος να ανακαλέσει. Ωστόσο αυτό δεν συνέβη με αποτέλεσμα την αβέβαιη εξέλιξη του συνεδρίου, αν όχι αύριο, το αργότερο ως το τέλος της βδομάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα