ΑΘΗΝΑ
01:21
|
08.09.2024
Βελτιωμένη η εικόνα καθώς άμεσα κινητοποιήθηκαν για ρίψεις νερού 7 αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Φωτιά στο δήμο Παγγαίου, σε δασική έκταση στον 'Αγιο Χριστόφορο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φωτιά εκδηλώθηκε στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου Καβάλας από σήμερα το πρωί 24/7. Οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής για να τεθεί υπό έλεγχο το νέο πύρινο μέτωπο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση ανάμεσα στις τοπικές κοινότητες Παλαιοχωρίου και Νικήσιανης.

Στην περιοχή επιχειρούν 33 πυροσβέστες μαζί με μια ομάδα της 7ης  Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων και δέκα εννέα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ γίνονται συνεχείς ρίψεις νερού από αέρος από επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα προκειμένου να περιοριστεί η επέκταση της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η εικόνα της φωτιάς είναι καλύτερη μετά την επέμβαση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Πριν από μία ώρα ξέσπασε επίσης πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στη θέση Λάκκα Κυρίλλου, στον Ασπρόπυργο Αττικής, η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.

Στο μεταξύ, υψηλός προβλέπεται και σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου, ο κίνδυνος πυρκαγιάς σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τον σχετικό χάρτη της ΓΓΠΠ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

Τουρκία: Σεισμός 5 ρίχτερ στη νότια χώρα, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

ΔΕΘ-Χρυσοχοΐδης: Ανακοίνωσε Panic Button και για ανηλίκους

Eπιστρέφει στη Γη το Starliner της Boeing μετά από παρατεταμένη αποστολή

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα