ΑΘΗΝΑ
00:33
|
08.09.2024
Σκουλήκια για τον Ισραηλινό πρωθυπουργό άφησαν στο ξενοδοχείο Watergate Hotel φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές. Αυτοί ξέρουν...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Φωτιές» έχει ανάψει η εμφάνιση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου στην Ουάσιγκτον ενόψει της ομιλίας που θα εκφωνήσει απόψε στο αμερικανικό Κογκρέσο στο Καπιτώλιο.

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές μπήκαν σήμερα το απόγευμα στο κτίριο του ξενοδοχείου Watergate Hotel όπου μένει ο Νετανιάχου και η πολυμελής συνοδεία του, γεμίζοντας με σκουλήκια, γρύλους και άλλα έντομα τα τραπέζια της κεντρικής αίθουσας εκδηλώσεων όπου είχε προγραμματιστεί αμερικανο-ισραηλινή φιέστα.

Παράλληλα, απελευθέρωσαν εκατοντάδες γρύλους σε διάφορους ορόφους του ξενοδοχείου και για 30 λεπτά ενεργοποίησαν όλα τα συστήματα συναγερμού για εκδήλωση φωτιάς προκαλώντας πανζουρλισμό.

Χτες βράδυ εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο Watergate Hotel φωνάζοντας συνθήματα κατά του Νετανιάχου και του πολέμου στη Γάζα. Πρόβαλαν με βιντεοπροβολέα στην πρόσοψη του κτιρίου του πρόσωπο του Ισραηλινού πρωθυπουργού και το σύνθημα: «Συλλάβετε τον καταζητούμενο Νετανιάχου».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα