ΑΘΗΝΑ
01:55
|
08.09.2024
Το γραφείο Τύπου του κόμματος χαρακτηρίζει «άθλιους αντιπερισπασμούς» τις επιθέσεις του μέσου κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
Συνάντηση σήμερα του Στ. Κασσελάκη με τον Γ. Στουρνάρα
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Η λάσπη και τα υποτιμητικά σχόλια που εκτοξεύει το Πρώτο Θέμα κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, δεν μας ξαφνιάζουν», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτό που θα ξάφνιαζε, θα ήταν να έδινε το συγκεκριμένο Μέσο απαντήσεις για τον υπέρογκο τραπεζικό δανεισμό του και τη σκανδαλωδώς ευνοϊκή ρύθμιση που πέτυχε και την οποία  έφερε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας «αναμενόμενο συνεπώς να καταφεύγει σε άθλιους αντιπερισπασμούς, που είναι κενοί περιεχομένου».

«Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν: υπήρξε ή όχι ‘κούρεμα’ 26 εκατομμυρίων ευρώ στο δάνειο του Πρώτου Θέματος από την Τράπεζα Πειραιώς, μέσα από διαδοχικές πωλήσεις σε funds; Τι έγινε με τις εξασφαλίσεις του δανείου; Άρθηκαν ή όχι; Υπήρξε ή όχι κυβερνητική παρέμβαση προκειμένου να επιτευχθεί η συγκεκριμένη ‘ρύθμιση’;», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

Η κυβέρνηση και το Μέσο που χρησιμοποιεί ως όχημα για την ‘καθοδήγηση’ της κοινής γνώμης οφείλουν απαντήσεις. Δεν θα τις αποφύγουν με επιχειρήσεις δολοφονίας χαρακτήρων.

Στο μεταξύ ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί σήμερα με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μια άλλη, ξεχωριστή και ρηξικέλευθη Mostra πριν 60 χρόνια

ΔΕΘ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε το γερμανικό περίπτερο

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα τραμπικό μόρφωμα

Το Ιράν ολοκληρώνει την αποστολή βαλλιστικών πυραύλων στη Ρωσία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα